På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.Medarbetare med fokus på transport

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en tillmötesgående och flexibel chaufför. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som chaufför på FRA ansvarar du för myndighetens bilpark och arbetar med skötsel och underhåll av myndighetens fordon samt med viss administration. Du tillhör Serviceenheten och vid behov stöttar du även enheten i andra uppgifter som exempelvis konferensservice, kontorsflyttar, förråd, utemiljö och posthantering. Arbetet är mycket flexibelt då du kommer att arbeta både ute och inne. Arbetet innebär även mycket kundkontakt. Stora delar av arbetsuppgifterna är sekretessbelagda, vilket ställer krav på att du har hög integritet och är bekväm med att hantera detta.

Du kan

Vi söker dig som har arbetat ett par år i en liknande roll och är du mekaniker eller har erfarenhet av kundservice ser vi det som positivt. Du behärskar Officepaketet och har god förmåga att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt på både svenska och engelska. Tjänsten kräver att du har B- och C-körkort, D-körkort är meriterande.

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, har hög integritet och har förmågan att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du lugn och stabil och uttrycker en positiv attityd i arbetet. För att lyckas i rollen behöver du även vara uppmärksam och tillmötesgående, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter då arbetsuppgifterna är varierande. Vi ser även att du har lätt för att samarbeta med andra.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som chaufför hör du till avdelningen för Verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Karin Bäck på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2018-02-25.

 
 
Skicka ansökan ]   Skriv ut ]  
Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-02-25

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Lovön

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Karin Bäck
tfn: +46 08- 471 46 00

Företagets hemsida:
http://www.fra.se