På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.Medarbetare till Gods och Förråd som gillar omväxling

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en strukturerad och kreativ person till förråd och godsmottagning. För rätt person kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utmanande och unik verksamhet. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som godsmottagare hör du till serviceenheten som ansvarar för godsmottagningen, förrådet och den interna posthanteringen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ta emot och lämna ut gods och material. Du arbetar med att dokumentera i system och sköter inventering. Vid behov stöttar du enheten med andra förekommande arbetsuppgifter, det kan exempelvis handla om skötsel av lokaler och konferensservice. Det är viktigt att du tycker om att ge bra service då arbetet innebär mycket intern kundkontakt, en del bilresor kan även förekomma i tjänsten.

Du kan

Vi ser att du har arbetat ett par år i en liknande roll, meriterande är om du har logistikutbildning samt ett intresse för teknik. Vi förutsätter att du är van att jobba i Office-paketet samt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift, talar och skriver du engelska är det positivt. För tjänsten krävs att du har B-körkort samt truckkort.

Du är

För att trivas i den här rollen ser vi att du är kreativ och tycker om att organisera och planera i ditt arbete. Du tar gärna ansvar och har förmåga att lägga ner tid och engagemang på dina arbetsuppgifter. Då arbetet består av mycket kundkontakter är det viktigt att du trivs med att ge service och att alltid sträva efter gott samarbete i de olika kontakter som du har i tjänsten. Du behöver också ha förmågan att behålla lugnet och agera professionellt, även vid arbetstoppar vilket märks i din planering som skapar ordning och reda i arbetet. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 900 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Serviceenheten hör till kontoret för infrastruktur som finns under avdelningen för verksamhetsstöd. Kännetecknande för kontoret är omfattande leveransansvar och behov av en nära samverkan med myndighetens interna beställarorganisation.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Karin Bäck på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2018-02-25.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 
 
Skicka ansökan ]   Skriv ut ]  
Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-02-25

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Lovön

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Karin Bäck
tfn: +46 08- 471 46 00

Företagets hemsida:
http://www.fra.se