På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.Mångsidig vaktmästare

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en servicemedveten och engagerad person till vår enhet för service. För rätt person kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utmanande och unik verksamhet. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Serviceenheten spänner över flera olika områden, dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära skötsel av vår utemiljö, underhåll av lokaler och enklare reparationer. Du kommer även att utföra mindre flyttar inom området. Vid behov stöttar du dina kollegor inom enheten med förekommande arbetsuppgifter, det kan exempelvis handla om posthantering och konferensservice. Som vaktmästare har du mycket intern kundkontakt, en del bilresor kan förekomma i tjänsten.

Du kan

Vi ser att du har arbetat i en liknande roll och har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, såsom intern posthantering, snickerikunskaper, kundbemötande och arbete i utomhusmiljö. Har du utbildning inom något område som är relevant för tjänsten är det meriterande. Vi förutsätter att du är van att jobba i Office-paketet samt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift, talar du engelska är det positivt. För tjänsten krävs att du har B-körkort.

Du är

För att trivas i den här rollen ser vi att du tycker om att ta initiativ i arbetet, du tar gärna ansvar och är med och påverkar din egen arbetsdag. Det är också viktigt att du trivs med att ge service och att alltid sträva efter gott samarbete i de olika kontakter som du har i tjänsten. Du behöver ha förmågan att behålla lugnet och agera professionellt, även vid arbetstoppar vilket märks i din planering som skapar ordning och reda i arbetet. Det är en fördel om du är en kreativ problemlösare som ser målet och ser till att leverera i tid, samtidigt som du har en flexibilitet att prioritera om när situationen så kräver. Som person är du empatisk och har en god förmåga att bidra med entusiasm och arbetsglädje. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Serviceenheten hör till kontoret för infrastruktur som finns under avdelningen för verksamhetsstöd. Kännetecknande för kontoret är omfattande leveransansvar och behov av en nära samverkan med myndighetens interna beställarorganisation.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Karin Bäck under perioden 30 juli-19 augusti, på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2018-08-26.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 
 
Skicka ansökan ]   Skriv ut ]  
Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-08-26

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Lovön

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Karin Bäck
tfn: +46 08- 471 46 00

Företagets hemsida:
http://www.fra.se